Datum objave: 04. Srpanj 2018

Rasprodan koncert THE FRAJLI na tvrđavi svetog Mihovila, početak pomaknut na 22 sata

Diana Ferić
Diana Ferić

Rasprodan je, kao što se i očekivalo, koncert THE FRAJLi na tvrđavi svetog Mihovila u Šibeniku koji će se održati u subotu, 7. srpnja, ali ne s početkom u 21 sat, kako je bilo najavljeno nego u 22 sata. Do promjene je došlo zbog utakmice četvrtfinala Hrvatska –Rusija na Svjetskom prvenstvu jer su organizatori procijenili da će sigurno biti puno onih koji će željeti uživati u jednom i drugom događaju.


Tako će zidinama tvrđave Sv. Mihovila odjekivat će pjesma, ljubav i smijeh, sve ono što The Frajle jesu. Četiri dame, Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena Buča i Nevena Buča uspijevaju u onome što mnogima ne polazi za rukom – na svojim koncertima satima drže publiku napetom i na nogama, izvodeći skladbe u rasponu od ruske ciganske, svojih vlastitih pjesama do aktualne pop-rock glazbe. Nastupi The Frajli nisu tek izvedbe pjesama, već interakcija s publikom, neopterećeno uživanje u glazbi te puno pozitivne energije i radosti.
Sve to spojit će se u jednu nezaboravnu noć pod zvjezdanim nebom, s pogledom na more, uz ljetni povjetarac i najpoznatije pjesme ove uistinu posebne glazbene četvorke.

 

Svoj veliki koncert u Dalmaciji Frajle su najavile zavodljivim taktovima aktualnog singla, Nije ovo tuga, a da ih publika na Jadranu željno iščekuje govori i činjenica da je koncert na Tvrđavi Sv. Mihovila rasprodan.
 

Iz kategorije: Kultura