Petak, 02 Veljača 2018 13:05

Jinxi u ožujku na Kulturaljki u Šibenik,uvertira za veliki koncert u Zagrebu

Napisala: 
Jinxi u ožujku na Kulturaljki u Šibenik,uvertira za veliki koncert u Zagrebu

Prvo glazbeno ime koje će nastupiti na ovogdišnjoj Kulturaljki 30. ožujka u Hangaru u Šibeniku (ex. Vojarna Bribirski knezovi) su zagrebački Jinxi, veliki bend koji ove godine obilježava 20 godina od objave svog prvog albuma Sextazy, kako dozajemo od organizatora, Igora Bergama, predsjednika Udruge P.A.R.K.

 

“Sve je kod njih počelo velikim hitom 'Smijem se', a iako u početku nije bilo 'Easy', Jinxi danas opravdano nose titulu jednog od najprepoznatljivijih i najpopularnijih domaćih bendova koji i dalje svojim uspješnicama osvajaju srca publike.Od ‘Brazila’, ‘Ljeta’, ’Na plaži’, 'Koliko suza', 'Tamo gdje je sve po mom’, preko 'Na čemu si ti', 'Da smo se voljeli manje', 'Jesmo li dobro?', 'Maradona' i brojnih drugih, Jinxi su svojom prepoznatljivom verzijom alt-popa uvijek iznova potvrđivali svoj status na sceni, što danas cijene ne samo oni koji ih prate od njihovih početaka, već i nova, mlada generacija publike”, i zbog toga sam posebno ponosan  na to što ih dovodimo u Šibenik.

 

Nastup Jinxa na Kulturaljki uvertira je za veliki koncert u Domu sportova 4. svibnja koji već nazivaju jednim od najočekivanijih 'gigova' nadolazeće koncertne sezone, ali prije toga Jinxe ćemo u punom sjaju vidjeti i čuti u Šibeniku!Bend je dosta vezan uz naš grad, iz Šibenika je i njihov prvi basist Hrvoje Gunjača te ovdje imaju brojne prijatelje i još brojniju publiku. Pozornica Hangara na ovogodišnjem, osmom izdanju Kulturaljke, zato je najbolje mjesto za 'warm up' Jinxa pred Dom sportova!

Kulturaljka će uskoro objaviti tko još svira ove godine u Hangaru i što sve pripremili tijekom ožujka, mjeseca u kojem tradicionalno kulturnim temama, predavanjima, izložbama ili radionicama najavljuju pripremamo Kulturaljku.

Zagrijavanje za Jinxe i veliku feštu u Hangaru je 24. ožujka u Kuglani uz The Fogsellers i Fikcio Mongera.
 

Objavljeno u Kultura i zabava
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!