Četvrtak, 14 Prosinac 2017 10:23

Nema u Šibeniku Božićnih čarolija i božićne radosti bez Djedova Božićnjaka na motorima

Napisala: 
Nema u Šibeniku Božićnih čarolija i božićne radosti bez Djedova Božićnjaka na motorima

Članovi šibenskog moto kluba Galeb ne propuštaju priliku za humanitarno djelovanje, a niti da za božićne blagdane uvesele djecu. I ove godine su, u organizaciji Božićnih čarolija“, obučeni kao Djedovi Božićnjaci na motorima posjetili Centar za odgoj i obrazovanje na Šubićevcu i njihovim korisnicima donijeli i prigodne poklone, a Dramska radionica HNK Šibenik im je izvela prigodnu predstavu. Sreći te djece nije bilo kraja što su, na svoj iskren i neposredna način, i pokazali.
Članovi šibenskog moto kluba Galeb svoje su djelovanje za zajednicu potvrdili još od Domovinskog rata kada su na motorima obavljali opasne ratne zadaće, a u mirnodopsko vrijeme djeluju humanitarno. Dovoljno je podsjetiti da su lani, u povodu 950. obljetnice prvog pisanog spomena Šibenika u svoj grad, u suradnji sa svojim kolegama iz cijele Europe, doveli 18 šlepera humanitarne pomoći.

FOTO:Facebook

 

Objavljeno u Kultura i zabava
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!