Subota, 26 Kolovoz 2017 11:17

Toni Cetinski na tvrđavi sv. Mihovila:Želio bih ovakve koncerte narednih 25 godina

Napisala: 
Toni Cetinski na tvrđavi sv. Mihovila:Želio bih ovakve koncerte narednih 25 godina

Sretnici su oni koji su bili večeras dio rasprodanog koncerta Tonyja Cetinskog na tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku. Već na drugoj pjesmi, na što je Tony u šali rekao “dugo vam je trebalo”, posjetitelji su se digli na noge i pjevali najdraže pjesme, što nove što stare provjerene hitove, prenosimo s portala Glazbeni.info.
Jdan od najnagrađivanijih glazbenika, Tony Cetinski, sasvim novu priču napisao je večeras na atraktivnoj pozornici tvrđave sv. Mihovila gdje je predstavio svoj novi acoustic/electric zvuk!
“Neka mi oproste moji u Istri, amfiteatar u Puli je isto nešto posebno i veće, ali ovo je intimnije. Sa ovakvom publikom mogao sam na kraju pjevati što sam htio. Ja se samo mogu zahvaliti publici” – kazao je Tony nakon koncerta. Dodao je i kako bi želio da mu svih narednih 25 godina tako izgledaju koncerti i da ima takvu interakciju s publikom.

FOTO:Glazbeni.info

 

Objavljeno u Kultura i zabava
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!