Četvrtak, 17 Kolovoz 2017 09:33

Glazbena poslastica na tvrđavi Barone:Tommi Mischell promovirala svoj novi album Vrime Je

Napisala: 
Glazbena poslastica na tvrđavi Barone:Tommi Mischell promovirala svoj novi album Vrime Je

Svoj novi album Vrime Je promovirala je hrvatska pjevačica sa stalnom američkom adresom Tommi Mischell sinoć na tvrđavi Barone u Šibeniku, u sklopu 20. Večeri dalmatinske šansone,a pokazala s ei kao šarmantna i dobra domaćica prema uzvanicima.

 

Naša svestrana umjetnica s američkom adresom niti jedan detalj svoje večeri nije prepustila slučaju pa je tako malo tko mogao ostati ravnodušan na čarobni ugođaj kojim je počastila svoje uzvanike.


U publiku se ušuljala tiho, dijeleći im trogirski specijalitet rafijole, a potom, popevši se na pozornicu, zasjala kao prava diva i pokazala svoje zavidne glasovne mogućnosti koje su oduševile i one manje poznavatelje njenog glazbenog umijeća.


Veliki orkestar sačinjen od vrhunskih domaćih i američkih glazbenika predvodio je svjetski poznati producent, glazbenik, aranžer i dobitnika Grammya Allan Slutsky. Stvorivši čarobnu atmosferu, publici su predstavili skladbe s upravo objavljenog albuma "Vrime je...." u izdanju Croatia records ali i djelić projekta s kojim je u SAD-u Tommi Mischell bila nominirana za Grammya u čak 7 kategorija.


Sjajnoj atmosferi pridonijeli su i gosti večeri ženska klapa "Skradinke" , te mladi dubrovački tenor svjetskog glasa Stijepo Gleđ Markos.

Bila je to promocija za pamćenje u kojoj se uživali baš svi uzvanici a svojim dolaskom Tommi su podržali i kolege glazbenici.

Taj je album pjevačica snimila uz pratnju Allan Slutsky orkestra. Album je izašao u izdanju Croatia Records i produkciji Šibenik Koncert .
„Ovaj album je hrvatsko -američka kolaboracija vrhunskih glazbenika pa je takva bila i večerašnja promocija“, napisala je Tomi Mischel. Kao gosti nastupili su klapa Skradinke i Stijepo Gleđ Markos, a pjevačicu je došla podržati i njezina dugogodišnja prijateljica Marina Tomašević.

FOTO:Facebook
 

Objavljeno u Kultura i zabava
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!