Nedjelja, 16 Srpanj 2017 14:17

Šibenik od večeras postaje centar animiranog filma i animacije u Hrvatskoj

Napisala: 
Šibenik od večeras postaje centar animiranog filma i animacije u Hrvatskoj

Svečano otvorenje 7. izdanja SUPERTOON međunarodnog festivala animacije bit će održano danas, 16. srpnja u 21:00 sat, u novom festivalskom kinu na Trgu Ivana Pavla II (Mala Loža), projekcijom prave poslastice – BEST OF SUPERTOON, priopćili su organizatori.

 

Riječ je o animiranim filmovima pobjednicima u kategoriji kratkog autorskog filma na dosadašnjih šest izdanja Supertoona.

 

Festival će trajati do petka 21. 7. 2017. U šest festivalskih dana prikazat će se odabrani filmovi domaće i svjetske produkcije animiranog filma kratkog metra (filmovi trajanja do 30 minuta), niz natjecateljskih i popratnih programa u službenim natjecateljskim kategorijama te panoramskim i retrospektivnim projekcijama. Festival „širi“ pogleda na animiran film kao umjetnički izričaj, kako odraslima tako i djeci, slučajnim posjetiteljima i filmskim profesionalcima i otvara prostor za izravnu komunikaciju svih zainteresiranih strana.
 

Objavljeno u Kultura i zabava
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!