Datum objave: 27. Lipanj 2017

Mali vrag nastupa večeras ispred kazališta s dječjim i pjesmama za odrasle

Diana Ferić
Diana Ferić

Godinama je već Međunarodni dječji festival nezamisliv bez koncerta posebne glazbene skupine Mali vrag  i prijatelji u kojoj su poznate šibenske javne ličnosti, a izvode dječje pjesme. Puni su pozitivne energije-Nastupit će večeras na trgu ispred šibenskog kazališta. Pred nastup marljivo vježbaju u studiju Srđana Trojana, a izvest će miks dječjih i popularnih pjesama za odrasle. U tom osebujnom bendu su Jadranka Šestan Kostanić, Branko Viljac Gaža i Matej Miličić kao vokalisti. Za gitarama su budući predsjednik Gradskog vijeća Dragan Zlatović i Mario Ivić, na basu je Nebojša Šiljo Stamenković, klavijature svira Duško Trlaja, a na bubnjevima je Karlo Škarica. Ove godine pridružio im se na harmonici i Željko Šturlić, selektor filmskog programa ovogodišnjeg MDF-a i ravnatelj Kulturnog centra Dubrava u Zagrebu. U bendu pjeva i profesor Zlatko Jurić koji je najzaslužniji za osnivanje tog benda.
„Ovo nam je način da se malo maknemo od svakodnevice i razveselimo ljude, a li i način i da aktivno pridonesemo događanjima na MDF-u „, kaže Jurić.
Nastupili su i izvan Šibenika i to u Virovitici. Održat će koncert i u Zagvozdu, na Festivalu glumca, a pozvani su i u Zorin dom u Karlovac.

 

FOTO: Facebook, ŠibenikIn

Iz kategorije: Kultura