Datum objave: 06. Travanj 2017

Miro Odak i "Stringsi" snimili spot za novu pjesmu "Postat ću žena", 100 posto šibenski

Diana Ferić
Diana Ferić

Popularni šibenski rockeri s kraja 80-ih i početka 90-ih godina The Strings, predvođeni karizmatičnim Mirom Odakom, od kad su se prije tri godine ponovno okupili, aktivno rade na novom materijalu. Tako su prije dva dana izbacili spot za svoj najnoviji single “Postat ću žena”. Kao i za prvi povratnički single “Dolly Bell”, autor video uratka je Šibenčanin Ante Storić, akademski montažer koji je spot snimio, režirao i montirao. Kadrovi su snimani isključivo u Šibeniku a sve skupa je trajalo svega tjedan dana. Ekipa iz Stringsa, koju na ovoj pjesmi čine Neven Računica, Jure Rajčić, Željko Andrić te frontmen Miro Odak zadovoljni su novim materijalom

 

“Nova pjesma je nastavak posvete našim uzorima iz dječačkih dana. Prvi spot Dolly Bell bio je stilski naslonjen na Stonese, a pjesma Postat ću žena na T-Rexe. Idući singl s kojim ćemo zatvoriti trilogiju bit će posvećen Stoogesima. Pjesma je u šaljivoj formi ali vrlo ozbiljna i aktualna tema, govori o tome do kud ljudi mogu ić u ljubavi i da granice ne postoje ako se radi o ljubavi. Mnogi mi u šali kažu, aludirajući na posao koji obavljam kao "teta u vrtiću", da sad i stvarno postajem žena” – kroz smijeh će Odak.

Glavne uloge u spotu imaju Nives Šćepanović i Leon Rizmaul, inače autor hvaljenog dokumentarca “Goranov Wimbledon”.

A kako zvuče novi Stringsi uživo možete čuti već sljedeći vikend, 15. travnja kada nastupaju na velikoj bini pod hangarom u sklopu koncertnog finala Kulturaljke 2017., a  bit će  predgrupa headlinerima - Hladom Pivu.

 

Spot “Postat ću žena”: https://youtu.be/9bbL0FNlUJk
 

Iz kategorije: Kultura