Datum objave: 22. Ožujak 2017

VIDEO: Kekin, Violić, Markovina i Labrović uz FALIŠ: Budi veći domoljub od Hasanbegovića

Šibenik News
Šibenik News

Kampanji prikupljanja sredstava za održavanje petog Festivala alternative i ljevice Šibenik, pokrenutoj 13. ožujka ove godine pod naslovom „Nemoj da fališ“, uz brojne donatore i goste ranijih izdanja, pridružuju se i javne ličnosti iz hrvatskog kulturnog života.


Među prvima su svoje poruke poslali glazbenik i kantautor Mile Kekin – i to nakon što je Hladno pivo prijateljski ustupilo glazbu za službeni spot kampanje, glumica Nina Violić, njen kolega Damir Markovina, te performer i konceptualni umjetnik Siniša Labrović.



Osim njih, kampanju i FALIŠ će u narednim danima podržati i ostali kulturni radnici i umjetnici, o čemu ćemo će publiku na vrijeme informirati.


Organizatori šibenskog Festivala alterantive i ljevice zahvaljuju navedenima, a posebice onima koji su svojim uplatama preko platforme Indiegogo ili na žiro račun Udruge FALIŠ, za manje od deset dana prikupljanja sredstava osigurali 40 posto od potrebnog iznosa za održavanje petog FALIŠ-a, čija će središnja tema biti „100 godina Oktobarske revolucije“, a podtema „500 godina reformacije Crkve“.


 

Video

Iz kategorije: Kultura