Subota, 04 Ožujak 2017 09:58

Anita Šupe i Helena Jakoliš zatvaraju međunarodni festival GAST u Splitu

Napisao: 
Anita Šupe i Helena Jakoliš zatvaraju međunarodni festival GAST u Splitu

Posljednji dan 22. međunarodnog sajma GAST koji se održava u Spaladium areni, u Splitu, ove subote, 4. ožujka, proteći će u znaku stručnih, edukativnih, ali i atraktivnih i zabavnih događanja u kojima sudjeluju i šibenske snage, Anita Šupe i Helena Jakoliš.


Poznate nutricionistkinja Anita Šupe i savjetnica zdrave prehrane Helena Jakoliš održat će od 16 do 17 sati na Centralnom degustacijskom trgu radionicu 'Zdravo i slasno bez glutena'. Helena Jakoliš će tom prigodom raditi slasne energetske kuglice, a Anita Šupe će pokazati kako djeci dati povrće skriveno u ukusnim smoothiejima.


Kako bi pokazale da bezglutenska jela mogu biti itekako ukusna i raznolika, za posjetitelje i goste GAST-a su pripremile radionicu zdravih i slasnih delicija.


- Upoznajte svijet zdrave i slasne hrane bez glutena, informirajte se o nutritivnim vrijednostima namirnica te iskoristite popust na knjige 'Zdravo i slasno bez glutena' i 'Istine i laži o hrani'. Osim toga, s Helenom i Anitom zainteresirani se mogu družiti već od 12 sati na štandu Enzite gdje će imati priliku upoznati vrhunske aparate i potražiti savjete o pripremi hrane - poručili su organizatori GAST-a.

Objavljeno u Kultura i zabava
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!