Datum objave: 20. Veljača 2017

Zanimljiva i edukativna predavanja u multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice

Šibenik News
Šibenik News

Iz Gradske knjižnice 'Juraj Šižgorić' u Šibeniku najavljuju događanja za ponedjeljak i utorak, 20. i 21. veljače u svojim prostorijama, točnije multimedijalnoj dvorani.

 

Danas, 20. veljače, u 18 sati u Knjižnici će biti održano predavanje "Kulturni potencijal Šibenika – usporedbe i perspektive", na kojem će će biti predstavljen dio rezultata istraživanja srednjoškolaca u Šibeniku i ostalim većim gradovima na jadranskoj obali. Predavanje organizira Odjel za sociologiju Sveučilišta u Zadru a održat će ga dr. sc. Krešimir Krolo, dr. sc. Sven Marcelić i doc. dr. sc. Željka Tonković.

 

 

U utorak, 21 veljače, u 10 sati bit će održano predavanje/savjetovanje o financijskom i programskom radu organizacija civilnoga društva i mogućnostima suradnje. Predavanje se održava u sklopu Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica u Republici Hrvatskoj STEP a organizira ga Udruga “MI” iz Splita.

 

 

U 18 sati bit će održano predavanje/radionica iz područja psihologije sporta za trenere i sportaše na temu "Mit ili istina: Samopouzdanje u sportu ili imaš ili nemaš?" Predavanje se održava u sklopu 10. Tjedna psihologije (od 20. do 26. veljače), u okviru kojeg se održavaju predavanja, okrugli stolovi, radionice, izložbe, predstavljanja knjiga, plakata, demonstracije rada psihologa u praksi i tribine na teme iz različitih područja psihologije. Predavanje organizira Zajednica sportova grada Šibenika.

 

Istog dana, u 19 sati bit će otvorena izložba crteža Franje Romića.

Iz kategorije: Kultura