Datum objave: 30. Siječanj 2017

Ivana Kovač 'izbacila' novi singl 'Ako si muško'

Šibenik News
Šibenik News

Hamar Media predstavlja novi singl Ivane Kovač 'Ako si muško' za koju je glazbu napisao Dražen Zečić, tekst Bratislav Zlatanović, a aranžman potpisuje Edo Botrić.

 

- Svakoj novoj pjesmi se veselim pa tako i ovoj. Čuči u škafetinu već 4 godine pa mi je samim tim draže da je napokon izašla. Prepoznatljiv melodijski rukopis Dražena Zečića kojeg volim je ovaj put aranžirao Edo Botrić s kojim sam surađivala i na posljednjoj pjesmi koja ja izvedena na Šibenskoj šansoni prošloga ljeta,"Da se opet rodim". Naravno da se nadam da će se publici svidjeti jer to i je poanta ovoga što radimo - rekla je Ivana Kovač.

 

Miljenici našeg poznatog i omiljenog izvođača Dražena Zečića, pjesmu je napisao upravo Zeko, a da joj odlično pristaje njegov potpis u pjesmama, govori i činjenica da je Ivana već odavno dobila nadimak 'ženski Zeko' - s razlogom.

 

Iako ako pitate Ivanu, taj joj je nadimak veliki teret, a ujedno i veliko priznanje za sve njene pjesme i njenu karijeru u kojoj se daje maksimalno i ustraje u svom glazbenom smjeru.

 

Posljednja Ivanina pjesma bila je ona prošlog ljeta na Šibenskom festivalu, ''Da se opet rodim'', a zbog gustog rasporeda, koji je rezerviran za mnoge nastupe, ponajviše u Sloveniji pa tako i Hrvatskoj, Ivana je tek ovih dana uspjela u potpunosti završiti pjesmu na kojoj je radila čak nekoliko mjeseci.

 

I dok upravo ovom pjesmom ''Ako si muško'', Ivana privodi kraju rad na svom nadolazećem, drugom po redu studijskom albumu, bitno je podsjetiti kako je Ivanin album prvijenac čak nekoliko tjedan bio na prvom mjestu po prodaji.

Video

Iz kategorije: Kultura