Utorak, 24 Siječanj 2017 19:45

Kiklopom nagrađen Antonio Barišić promovirao i svoj drugi roman 'Ništa nalik sreći'

Napisao: 
Kiklopom nagrađen Antonio Barišić promovirao i svoj drugi roman 'Ništa nalik sreći'

Donedavni šibenski novinar, autor Kiklopom nagrađenog romana, Antonio Barišić može se pohvaliti i drugim književnim djelom iz svog pera. Barišićev drugi roman 'Ništa nalik sreći' predstavljen je ovog utorka, 24. siječnja, u multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice 'Juraj Šižgorić'.

 

Autoru romana u promociji pomogao je kolega književnik, šibenski zet bosanskohercegovačkih korijena, Emir Imamović Pirke. Publike nije nedostajalo što ne iznenađuje budući da je Barišić već s prvim romanom 'Srest ćemo se opet' stekao veliku naklonost publike, a potom i Kiklopa, književnu nagradu. 

 

 

Sada Barišićevi čitatelji mogu uživati u krimiću čija je radnja smještena u Krešimirov grad što će im zasigurno biti drago, osobito onom dijelu publike s adresom u Šibeniku.  Sa zanimanjem ćemo pratiti reakcije čitatelja na najnoviji književni uradak nagrađivanog Šibenčanina. 

 

Objavljeno u Kultura i zabava
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!