Srijeda, 21 Prosinac 2016 14:50

Modna revija šestero šibenskih modnih kreatora u završnici proslave 950. obljetnice spomena Šibenika

Napisala: 
Modna revija šestero šibenskih modnih kreatora u završnici proslave 950. obljetnice spomena Šibenika

Modna revija pod nazivom "Šibenski modni krug" bit će održana u petak, 22. prosinca, u velikoj 950. godini od prvog spomena grada i na neki način će zaokružiti brojna događanja u slavu te velike obljetnice."Ideja je bila okupiti i predstaviti šibenske modne kreatore, bilo da djeluju u svom gradu ili izvan njega. Za ovu prigodu predstavit će ih se šestero. Revija nije tematski određena, svaki od autora predstavlja se s izborom svojih kreacija. Ponosni smo i zadovoljni činjenicom što smo i na ovom polju vizualne umjetnosti napravili iskorak i postali prepoznatljivi na hrvatskoj modnoj sceni", ističe Zdenka Bilušić, voditeljica Centra za vizualne umjetnosti šibenske gradske knjižnice. Na reviji, koja će biti organizirana u Muzeju grada Šibenika sudjeluju: Loredana Bahorić – Charlie design, Danijel Hrg – Deni Design, Duje Kodžoman, Ankica Lalić – La Fabrica,  Andrijana Lucić i Irena Vodišek Babaja – Kešidov.  Modne kreacije nosit će šibenske manekenke u koreografiji Ljilje Stamenković, a organizatori su  Udruga Faust i Muzej grada Šibenika.

 

Bit će promovirana i nova glazbena ostvarenja mladog šibenskog elektroničkog dua Entropy u kojem su Božidar Bilušić i Rino Miorin.
 

Objavljeno u Kultura i zabava
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!