Datum objave: 12. Prosinac 2016

FOTO: Inspiraciju za lakši početak dana pronašli smo u Đardinu dobrih želja

Šibenik News
Šibenik News

Po inspiraciju za započeti novi radni tjedan otišli smo u Perivoj Roberta Visianija ili u Đardin dobrih želja.


Autorski je to projekt šibenske fotografkinje Sanje Lydije Kulušić nastao s idejom da upotpuni i uljepša božićno – novogodišnji program Adventura koji se održava na istom mjestu u Šibeniku.

 

 

Sanjina ideja pala je na plodno tlo, a neke od lijepih misli s kojima bi bilo neloše započeti dan prenosimo dalje.

- Želim da svijet bude sretan, da se ljudi ne tuku i da svijet bude bolje mjesto. Želim da svi imaju hrane, krov nad glavom – poželjela je Bruna.

 

 

Dobre želje i lijepe poruke ne može izbrisati ništa pa tako ni kiša s kojom se ovog prosinačkog ponedjeljka probudio Šibenik.

 

Everything's gona be super duper ili, u prijevodu, sve će biti super duper poruka je neimenovanog autora ili autorice s kojom ćemo se potruditi dočekati kraj prvog radnog dana.

 

 

Jednom godišnji idite na mjesto na kojem nikad niste bili, Popi pivu, skoči u rivu, i jedna prigodna No rain, no flower (Nema kiše, nema cvijeća). Prođirajte do parka, inspirirajte se lijepim porukama i ostavite jednu svoju. Potom, 'opalite' selfie s borićem dobrih želja. Fotografiju 'dignite' na Facebook uz hashtag đardindobrihželja i budite dio jedne lijepe priče.
 

Iz kategorije: Kultura