Srijeda, 07 Prosinac 2016 11:05

'Raketa' ispred Krešimirovog doma zvijezda blagdanske nagradne igre

Napisao: 
'Raketa' ispred Krešimirovog doma zvijezda blagdanske nagradne igre

Grad Šibenik u suradnji s voditeljima projekta proslave Adventa u Šibeniku, 'Adventura 2016 - Budi u Šibeniku,' pronašli su način kako da s božićnog drvca koje krasi trg ispred Krešimirovog doma, a u kojem su smješteni uredi gradske uprave, skinu šaljive konotacije koje se uz njega vežu.

 

Prihvatili su u narodu šibenskom uvriježen naziv 'raketa'  za spomenuto božićno drvce i od njega napravili 'metu' nagradne igre koja će Šibenčane lansirati nebu pod oblake.

 

- Ove godine, šibenski je advent „Adventura 2016.“ jedini plasticfree advent u Hrvatskoj, ali i prvi sa svemirskim programom na kojem svi zainteresirani imaju priliku osvojiti laskavu titulu Prvog šibenskog astronauta - podsjećaju iz Ureda gradonačelnika Šibenika, Željka Burića, te dodaju:

 

- Jedino što morate napraviti jest fotografirati se s gradskim božićnim drvcem zvanim ‘raketa’, podignuti fotku na Facebook Adventa u Šibeniku (u komentar posta o nagradnoj igri) i uz nju staviti hashtag #JaiRaketa - objašnjavaju u dopisu medijima.

 

Pobjednik će biti poznat dogodine, točnije 6. siječnja (petak) nasumičnim izvlačenjem, a nagrada je, poručuju iz Grada, uz laskavu titulu, prigodna majica dostojna astronauta iz Šibenika!
 

Objavljeno u Kultura i zabava
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!