Srijeda, 07 Prosinac 2016 10:23

Maksim Mrvica ispunio životnu želju darovitom osmogodišnjem dječaku iz Kine

Napisao: 
Maksim Mrvica ispunio životnu želju darovitom osmogodišnjem dječaku iz Kine

Šibenski pijanist svjetskog glasa, Maksim Mrvica ostvario je dugogodišnji san dječaka Lua Xiaote iz Kine. Gostujući u televizijskom talent showu 'Amazing Kids', gdje mu je domaćica bila jedan od najpoznatijih kineskih TV voditeljica, Xia Na, Mrvica je sjeo za klavir te je zajedno s osmogodišnjim dječakom odsvirao jedno od svojih prvih djela koje ga je proslavilo, 'Bumbarov let'.

 

Producenti TV showa pomogli su u ostvarenju dječakove želje da jednog dana upozna svog idola i nastupi zajedno s Maksimom. Luo Xiate je darovit pijanist, tek mu je osam godina, a Maksima Mrvicu obožava od najranijih godina. Šibenski pijanist trenutačno se nalazi na turneji po Kini koju će privesti kraju 18. prosinca.

 

Kinezi su zaluđeni Maksimom Mrvicom pa ne čudi što je upravo turneja po Kini jedna od najdužih koje je pijanist održao te će im prosinac 2016. godine ostati u lijepom sjećanju, posebice osmogodišnjem dječaku koji nije morao dugo čekati na ostvarenje životne želje. Bravo, Maksim!

 

 

Naslovna fotografij: Maksim Mrvica, Facebook

Objavljeno u Kultura i zabava
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!