Četvrtak, 01 Prosinac 2016 08:53

Promocija talijanskog izdanja zbirke pjesama Lucije Zmijanović

Napisao: 
Promocija talijanskog izdanja zbirke pjesama Lucije Zmijanović

Lucija Zmijanović, učenica četvrtog razreda Osnovne škole Faust Vrančić prošle je godine objavila zbirku pjesama 'Ja se ne bojim'“ u nakladi izdavačke kuće Urednik d.o.o. iz Zagreba. Knjiga je već doživjela dva izda, a sada sutra će biti promovirano i njeno izdanje na talijanskom jeziku pod naslovom 'Io non ho paura'.

 

FOTO: Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović ima svoj primjerak Lucijine zbirke

 

Pjesme objavljene u Lucijinoj zbirci koju je ilustrirala sama autorica, nastale su nešto ranije, dok je Lucija još bila učenica prvog i drugog razreda. Osim zbirke pjesama 'Ja se ne Bojim' Lucija je autorica i ilustrirane slikovnice 'Priča o bojama' za koju je dobila posebnu nagradu na državnom natjecanju Moja prva knjiga, 2014. godine.

 

FOTO: Pozivnica za događanje


Promocija talijanskog izdanja zbirke pjesama Lucije Zmijanović 'Ja se ne bojim' bit će održana u subot, 3. prosinca, u 18 sati i 30 minuta u atriju Muzeja grada Šibenika. Na promiciji će nastupiti učenici Glazbene škole Ivana Lukačića koju pohađa i Lucija.

Objavljeno u Kultura i zabava
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!