Utorak, 22 Studeni 2016 13:58

Dođite, ćalabrcnite i upoznajte Turiju i Plamenka prije premijerne izvedbe

Napisao: 
Dođite, ćalabrcnite i upoznajte Turiju i Plamenka prije premijerne izvedbe

Uoči premijerne izvedbe dječje opere za odrasle kako ju je autor, mladi Šibenčanin Borna Erceg nazvao još prije deset mjeseci dok je operna pjevačica Jelena Pletikosa dovršavala libreto za istu, ovaj autorski dvojac svoju prvu operu predstavit će u foajeu Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku.

 

Ovih dana ekipa boravi u Splitu, no u petak, 25. studenog, bit će u Krešimirovom gradu, kada će u šibenskom teatru s početkom u  19 sati predstaviti operu.

 

- Malo ćemo pričati, malo ćemo se zezati, malo ćemo svirati, malo ćemo pjevati, možda ćemo nešto malo i ćalabrcniti... U svakom slučaju, dobro ćemo se zabaviti i super ćemo vas pripremiti za premijernu izvedbu 1. prosinca - najavili su autori.

 

Klikom na poveznicu TURIA I PLAMENKO prisjetite se kako je nastala ideja o ovoj operi čiju premijernu izvedbu očekujemo prvog dana prosinca.

Objavljeno u Kultura i zabava
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!