Datum objave: 09. Studeni 2016

Prijavite se na radionicu Helene Jakoliš i ovih blagdana uživajte u slasnim, a zdravim kolačima

Šibenik News
Šibenik News

Bogastvo je kad imamo nešto što možemo podijeliti, a Helena Jakoliš, mlada Šibenčanka koja je ozdravljenje pronašla u zdravoj prehrani, a u tomu životni poziv, svoje znanje dijeli dalje. Svi koji su bili na nekoj njenoj radionici složit će se da je to događaj pun topline, ugodnog društva i iznimno ukusnih zalogaja.

 

Jedna takva sprema se i 20. studenog, a prijave su u tijeku.

 

FOTO: Helena Jakoliš sa svojim prvijencem, kuharicom na promociji u Šibeniku

 

- Vjerujem da mnogi od vas ne mogu zamisliti blagdane bez svojih omiljenih recepata poput dobre pite od jabuka, makovnjače ili povrća koji grije naš organizam i jača imunološki sustav. No jeste li jedan od onih kojima smeta gluten, jaja, mliječni proizvodi, šećer, aditivi ili ste voljni upoznati novi svijet prehrane - pita Helena.

 

Svi koji su na ovo pitanje odgovorili s - da, trebali bi razmisliti o njenoj kulinarskoj radionici.

 

- Sve što ste do sada probali zamijenit će vam zdravija verzija u kojoj ćete istinski uživati. Osim degustacije informirati ćemo se i o nutritivnim vrijednostima namirnica. Upoznajte novi svijet zdrave i slasne hrane bez imalo grižnje savjesti. Bogatstvo okusa svih sastojaka u vama će probuditi duh Božića te ispuniti vaša srca i donijeti pravo veselje - poručuje autorica popularnog bloga Zdravo i slasno bez glutena, a odnedavno i istoimene kuharice koja je oduševila brojne ljude iz regije koji prate upravo od celijaklije.

 

 

Na radionici ćemo pripremati:
-Aromatični chia puding
-Grissine sa sjemenkama
-Čips od kelja
-Pitu od jabuka i oraha
-Zimska torta iznenađenja
Mjesta su ograničena na 12 polaznika
Slijedi fina i nezaboravna zabava te uživanje u slasnim delikatesama bez glutena, mlijeka, jaja,rafiniramih šećera i industrijskih dodataka.

Mjesto i vrijeme održavanje radionice: Brodarica kod Šibenika, 20. studenog, od 16 do 19.30.h
 

 

Detalje o cijeni i načinu prijave na radionicu potražite klikom na poveznicu - ZDRAVO I SLASNO.

Iz kategorije: Kultura