Datum objave: 07. Studeni 2016

Predstavljanje projekta s ciljem poticanja na volontiranje i prezentacija volonterske scene u županiji

Šibenik News
Šibenik News

Udruga mladih „Mladi u Europskoj uniji“ organizira javno predavanje pod nazivom „Volontiraj i TI“ u sklopu projekta „Volonterski centar POZITIVA“ koja će se održati u utorak,  8. studenog,  s početkom u 18:00 sati u prostoru Multimedijalne dvorane Gradske knjižnice „Juraj Šižgorić“.

 


Cilj spomenutog projekta je predstaviti projekt javnosti i potaknuti mlade na volontiranje, prezentirati postojeću volontersku scenu u gradu Šibeniku i Šibensko – kninskoj županiji te predstavitiprvi lokalni volonterski centar u našoj županiji. Uključivanjem mladih, ali i ostalih građana u volonterstvo pruža lokalnim OCD-ima jedinstvenu priliku za privlačenje novih volontera, a time i povećanje kvalitete usluga i aktivnosti koje pružaju lokalni OCD-i.

 


- Predstavit ćemo važnost dobivanja Potvrde o kompetencijama stečenim volontiranjem i način funkcioniranja web stranice www.volonter-skz.eu kao svojevrsne burze volonterstva Šibensko – kninske županije i jedinstvenog mjesta za pronalazak volontera kao i prilika za volontiranje - poručuju organizatori, koji će ujedno i voditi predavanje, a oni su Martin Mrša i Vinko Livaković, djelatnici Udruge mladih „Mladi u EU“.

Iz kategorije: Kultura