Nedjelja, 30 Listopad 2016 08:18

Zajedničko druženje predstavnika šibenskih kulturnih atrakcija na nivou Hrvatske

Napisao: 
Zajedničko druženje predstavnika šibenskih kulturnih atrakcija na nivou Hrvatske

Gradonačelnik Šibenika, Željko Burić primit će u svom uredu direktora Turističke zajednicegrada Šibenika, Dina Karađolu i djelatnike Javne ustanove Tvrđava kulture Šibenik kao predstavnike nagrađenih lokalnih atrakcija na nedavno održanim Danima hrvatskog turizma u Bolu na otoku Braču.

 

Podsjetimo, prve večeri manifestacije gradska plaža Banj ponijela je najgradu za najbolju gradsku plažu u Hrvatskoj. Savršenom pogledu na Krešimirov grad koji se pruža s Banja nemjerljiv je te su Hrvatska turistička zajednica, Ministarstvo turizma i Hrvatska gospodarska komora to prepoznale i nagradile.

 

Druge večeri, pak, revitalizirana tvrđava Barone u Šibeniku, nakon sestrinske fortifikacije, tvrđave sv. Mihovila, ponijela je nagradu kulturne atrakcije godine i tako pretekla Muzej vučedolske kulture koji je ove godine ponio sasvim dovoljno nagrada poput titule najljepše zgrade u Hrvatskoj, Živa Award 2016 za kreiranje novog muzeja te East Centric Architecture Triennale Awards 2016 za najljepšu javnu zgradu u centralnoj i istočnoj Europi.

 

Primanje i zajedničko druženje u gradonačelnikovom uredu planirano je za ponedjeljak, 31. listopada, sredinom dana.

 

 

 

Objavljeno u Kultura i zabava
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!