Datum objave: 12. Listopad 2016

Crvenokosa Maja zaludila internet

Šibenik News
Šibenik News

Davno jedna crvenokosa Šibenčanka nije izazvala toliku pomutnju kao nekadašnja Miss Hrvatske, Maja Cvjetković. Svojom novom bojom kose, inače smeđa Maja, pohvalila se putem društvene mreže, a fotografije postale su viralne. 

 

Prepoznatljive duge smeđe i lagano kovrčave kose, ova je Šibenčanka jučer iznenadila svoje prijatelje kada je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju iz frizerskog salona. I dok su mnogi mislili kako je Maja Cvjetković stavila periku, za tportal je otkrila da je zaista obojila svoju dugu kosu.

 

- Imala sam neke obaveze u Šibeniku posljednja tri dana. Jučer sam se u jednom salonu i obojila u boju između narančaste i crvene nijanse. Skroz mi je neobično, no zaželjela sam se male promjene - rekla je za tportal Maja Cvjetković.

 

Komentirala je lijepa Maja je li promjena boje rez kojim želi napraviti odmak od nečeg što joj se zbilo u privatnom ili poslovnom životu.

 

- Kod mene se ništa u životu ne mijenja. Nekako mi se sve posložilo i sve mi je ustaljeno. Možda baš zbog toga što mi se već dugo ništa novo nije dogodilo dobro mi je došla nova boja kose, da barem nešto promijenim. Inače sam za promjene. Dosadi mi uvijek imati istu frizuru. Prošle godine u ovo doba sam se ošišala do ispod uha. Budući da imam zelene oči, mislila sam da bi mogla biti fora obojiti se u neku vatreniju nijansu. Ostavit ću je koji mjesec, a onda se vratiti na svoju smeđu boju - kazala je nekadašnja misica. 

 

 

29-godišnja Maja već gotovo tri godine u ljubavnoj je vezi s 20 godina starijim drniškim poduzetnikom i vlasnikom vodičkog Hotela Punta, Andrijom Kevićem. Što o njezinoj novoj boji kose misli on, a što njezini bližnji, otkrila nam je: 'Ma svima je ok. Valjda', rekla je kroz smijeh te nastavila: 'Neki su bili oduševljeni, a neki su rekli da im je neobično.' Znači li to neobično da im se ne sviđa? 'Vrlo vjerojatno, ali sigurno bolje zvuči ovako upakirano. Što će sada reći kada sam se već obojila?'

 

 

Fotografije: Instagram (@majacvjetkovic)

Text: Tportal.hr

 

Iz kategorije: Kultura