Srijeda, 31 Kolovoz 2016 09:51

VIDEO:Konačno je vani: Pogledajte Morcheebin spot 'Light of Gold' sa šibenskim protagonistima

Napisao: 
VIDEO:Konačno je vani: Pogledajte Morcheebin spot 'Light of Gold' sa šibenskim protagonistima

Gotov je video spot za pjesmu  'Light of gold'  s albuma 'Fortune' britanskog dvojca Skye & Ross nekoć poznatijeg kao Morcheeba. Spot je to na koji su posebno ponosni Šibenčani, osobito njegovi protagonisti Sara Pauk i Daniel Ferić, šibenski zaljubljeni, a može se pogledati od 30. kolovoza na YouTube kanalu.

 

Video spot je režirao i snimao Tom Merilion, a osim što u njemu priču nose šibenski protagonisti, Sara i Daniel, kadrovi za video snimani su na području Šibenika i okolice te za vrijeme koncerta koji su Skye & Ross održali na ljetnoj pozornici tvrđave sv. Mihovila. 

 

Službeni video za 'Light of Gold' već je sad, samo jedan dan od puštanja na YouTube, dobio niz pohvala na raznim jezicima svijeta, a publika u njemu uživa. 

 

Odlična je ovo promocija šibenskog kraja s jednom od najljepših glazbenih podloga, a kako i zašto je redatelj Merilion izabrao plavokosu Saru i plavookog Daniela da budu centar priče pročitajte klikom na poveznicu - LIGHT OF GOLD.

 

 

Objavljeno u Kultura i zabava

Video sadržaj

Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!