Petak, 19 Kolovoz 2016 15:13

FOTO: Počeo Deboto, nakon sv. Mihovila, na redu je Mala loža

Napisao: 
FOTO: Počeo Deboto, nakon sv. Mihovila, na redu je Mala loža

Deboto festival je počeo. Drugo izdanje festivala započelo je sinoć na ljetnoj pozornici tvrđave sv. Mihovila gdje je line up privukao najzagriženije ljubitelje i odlične poznavatelje glazbe koja nije mainstream pop, rock jer glazba je mnogo više. 

 

Upravo to 'mnogo više' publici nudi skoro pa festival Deboto koji glazbu spaja s hranom i pićem koji uz ljetnu temperaturu savršeno pašu jedno uz drugo. Lijepo je bilo sinoć biti na ljetnoj pozornici na krovu Šibenika, a u odličnoj glazbi uživali su i stanovnici obližnjih kvartova do kojih je melodija Debota nesmetano dopirala u ljetnoj noći. 

 

Drugog dana festivala, ovog petka, 19. kolovoza, program seli u staru gradsku jezgru na Malu loži. Program počinje u 16 sati i traje do ponoći, a nudi Deboto SoundSystem, uličnu hranu i okupljanje lokalnih vinara, chefova, a na line upu su: John Gomez, Anders Sicre, Bake Junior, Olivier Cavaller, Stipe Jazzy Širinić.  

Objavljeno u Kultura i zabava
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!