Četvrtak, 18 Kolovoz 2016 13:46

Najbolji domaći chef i vinar udružili snage pa sad imamo vinsku etiketu 'Štefan & Bibich'

Napisao: 
Najbolji domaći chef i vinar udružili snage pa sad imamo vinsku etiketu 'Štefan & Bibich'

Što dobijete kad spojite najbolje od gastronomije i vina u Hrvatskoj?! Dobijete novu vinsku etiketu 'Štefan & Bibich' za koju su zaslužni Rudi Štefan, vlasnik najboljeg hrvatskog restorana 'Pelegrini'  i Alen Bibić iz obitelji vinara koja stoji iza 'boutique' vinarije Bibich.

 

- Jako nas veseli suradnja s vinarijom BIBICh. Zajedno smo kreirali pet vina koja su svojvrsni hommage gradu Šibeniku. Svako vino nosi ime šibenskog kvarta na hrvatskom i talijansko jeziku - stoji na društvenoj mreži restorana Pelegrini.

 

Riječ je o jednostavno dizajniranim bocama vina s isto tako jednostavnim, ali efektnim vinskim etiketama koje dozvoljavaju onom najvažnijem - sastojku, da dođe do izražaja. Što se naziva tiče vina koja će biti u ponudi Pelegrinija i vinarije su:  Terra Nera - Crnica, Borgo di Terra - Varoš, Alta - Gorica, Baldacchino - Baldekin te Borgo di Mare - Dolac. 

 

Zaista suradnja koja mami okusne pupoljke i bio bi grijeh ne prepustiti se užitku vrhunskog gastronomskoj spoja.

 

 

 

Naslovna fotografija: Konoba Pelegrini, Facebook 

Objavljeno u Kultura i zabava
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!