Datum objave: 17. Kolovoz 2016

FOTO: Uzbuđenje raste kako se početak Membrain festivala u Minerskoj približava

Šibenik News
Šibenik News

Nakon veljače 2016. godine, kada se počela 'kuhati' priča oko Membrain festivala, organizatori i ljubitelji bass kulture s nestrpljenjem iščekuju četvrtak, 18. kolovoza, kada počinje prvo izdanje festivala čiji organizatori event pokušavaju dovesti na tlo Lijepe Naše veće nekoliko godina.

 

Dakle, sutra u 18 sati svoja vrata službeno otvara najnoviji underground bass festival - Membrain koji se po prvi put ove godine održava u uvali Minerska koju su odabrali kao festivalsku lokaciju u niz predloženih. 


Za potrebe četverodnevnog festivala bivši se vojni kompleks u Šibenskom kanalu uređuje, čisti, oslikava grafitima i priprema da ugosti preko 60 europskih DJ-a koji će na četiri pozornici slaviti bass kulturu u sklopu novog Membrain festivala.

 

- Lokacija je fantastična i idealna za ovakav tip festivala. Zbog toga što tako stoji netaknuta godinama, sama je po sebi totalno “underground”. Mi smo je samo dodatno uredili i očistili od smeća da svim posjetiteljima pružimo pravi uživati za sva osjetila - poručuju organizatori.

 

U tri dana intenzivnog programa posjetitelji će svjedočiti nastupima nekih od najeminentnijih bass underground imena današnjice. Atmosferu bass partija iz klubova u Londonu, Amsterdamu i Parizu u kombinaciji s mediteranskim doživljajem Šibenika prezentirat će Hybrid Minds, Sub Zero, NCT, DJ Levela, Jaydan, T and Sugah, Numa Crew i mnogi drugi.

 


Zadnji dan, nedjelja biti će “chill out” dan, kad će publika zasluženo odmoriti od cjelodnevnih partijanja i uživati u ostalim blagodatima lokacije.

 

Ugostiteljska ponuda bit će sastavljena od isključivo domaćih proizvoda lokalnog područja, tako da će inozemni posjetitelji na licu mjesta moći okusiti neke od najpoznatijih delicija šibenskog podneblja.

 

Podsjetimo da je ovo prvi festival takvog tipa koji dolazi u Šibenik ali i šire, i da šibenska publika još nije imala prilike doživjeti iskustvo koje će Membrain pružiti svojim gostima.


Povlaštene cijene ulaznica pripremljene su za ex YU publiku, i mogu se kupiti u Entrio servisima, on line ili na preko 40 prodajnih mjesta u Hrvatskoj (https://www.entrio.hr/event/membrain-festival-2016-3336) Cijena festivalske karte iznosi 350, dvodnevne 250, a dnevne 145 kuna. Ulaz nedjeljom bit će slobodan.

 

w: www.membrainfestival.com
e: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
fb: https://www.facebook.com/membrainfestival
tw: https://twitter.com/membrainfest
 

Iz kategorije: Kultura