Četvrtak, 11 Kolovoz 2016 11:20

Sedam dana do jedinstvenog Membrain festivala s utočištem u uvali Minerska

Napisao: 
Sedam dana do jedinstvenog Membrain festivala s utočištem u uvali Minerska

Preko 60 izvođača iz 13 zemalja Europe dolazi za sedam dana u Šibenik, točnije u uvalu Minerska, kako bi slavilo bass kulturu u sklopu novog Membrain festivala.

 

Od 18. do 21. kolovoza na prostoru napuštenog bivšeg vojnog kompleksa svjedočit ćemo nastupima nekih od najeminentnijih bass underground imena današnjice. Atmosferu bass partija iz klubova u Londonu, Amsterdamu i Parizu u kombinaciji s mediteranskim doživljajem Šibenika prezentirat će Hybrid Minds, Sub Zero, NCT, DJ Levela, Jaydan, T and Sugah, Numa Crew i mnogi drugi.

 

Uz kvalitetan glazbeni program, u četiri dana audio-vizualnog uživanja, na programu su i edukativne radionice, predavanja i prezentacije sudionika festivala preko kojih će se publika upoznati s europskom bass kulturom.

 

Prva tri dana bit će u potpunosti ispunjena headlinerima i ostalim izvođačima u glazbenom programu koji će trajati 12 sati dnevno, od 18 do 06 ujutro. Nedjelja će zato biti “chill out” dan, kad će sve svi dobro odmoriti od tri dana intenzivnog partijanja i uživati u ostalim blagodatima lokacije.

 

Ugostiteljska ponuda bit će sastavljena od isključivo domaćih proizvoda lokalnog područja, tako da će ininozemni posjetitelji na licu mjesta moći okusiti neke od najpoznatijih delicija šibenskog podneblja.

 

- Cilj nam je u Šibenik dovesti najbolje od europske underground bass scene, i dati ljudima iskustvo koje nemaju prilike doživjeti u svojim sredinama gotovo nikada. S druge strane, strancima koji će doći na festival želimo ponuditi uz kvalitetan lineup na koji su oni navikli u svojim metropolama, i taj mediteranski ambijent, prirodu, more, sunce te lokalnu kuhinju i proizvode. Na taj način želimo povezati domaće i strane goste i u jednoj opuštenoj atmosferi u predivnoj uvali Minerska dobiti sinergiju pozitivne energije svih posjetitelja i druženje na više nivoa - porućuju organizatori.

Za sve posjetitelje bit će organizirani turistički izleti brodovima kroz šibenski kanal i otoke šibenskog arhipelaga, razgledavanje stare gradske jezgre i mnoštvo dodatnog sadržaja. 


Povlaštene cijene ulaznica pripremljene su za ex YU publiku, i mogu se kupiti u Entrio servisima, on line ili na preko 40 prodajnih mjesta u Hrvatskoj .

(https://www.entrio.hr/event/membrain-festival-2016-3336) Cijena festivalske karte iznosi 350, dvodnevne 250, a dnevne 145 kuna. Ulaz nedjeljom bit će besplatan.

w: www.membrainfestival.com
e: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
fb: https://www.facebook.com/membrainfestival
tw: https://twitter.com/membrainfest 

Objavljeno u Kultura i zabava
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!