Utorak, 02 Kolovoz 2016 08:35

Nakon odgode s Roškog slapa, Edin Karamazov svira u Šibeniku

Napisao: 
Nakon odgode s Roškog slapa, Edin Karamazov svira u Šibeniku

Koncert Edina Karamazova u organizaciji Javne ustanove Nacionalni park Krka, a u sklopu manifestacije Zvuci Krke,  u srijedu, 3. kolovoza, u 21 sat u klaustoru crkve sv. Frane u Šibeniku.

Glazbenik Edin Karamazov za sebe kaže da je "glazbenik širokog spektra" no publika ga najbolje poznaje kao klasičnog gitaristu i svirača lutnje. Lutnja ga je povezala i sa Stingom s kojim je snimio album "Songs from the Labyrinth", jednog od najprodavanijih albuma klasične glazbe na svijetu. Edin Karamazov je sa Stingom obišao i sve svjetske pozornice. Izvrsnu suradnju ima i s Ceciliom Bartoli, Andreasom Schollom i vokalnim ansamblom Antiphonus. Specijalnost Edina Karamazova je klasična glazba a posebno rado izvodi engleske madrigale i skladbe Johna Dowlanda.Podsjećamo, koncert Edina Karamazova trebao se održati 16. srpnja na Visovcu, ali je odgođen zbog vremenskih neprilika. Posljednju glazbenu večer uz Krku ove godine održat će Goran Karan 26. kolovoza 2016. u 20 sati na Roškome slapu.Ulaz na koncerte je besplatan za sve posjetitelje.Organiziran je besplatan prijevoz autobusom s polaskom u 19 sati iz Knina: Knin (autobusni kolodvor) – Drniš (autobusni kolodvor) – Šibenik (Poljana). Povratak autobusa iz Šibenika je u 22 sata.

Objavljeno u Kultura i zabava
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!