Datum objave: 11. Srpanj 2016

Autorica 'Divlje žene', Ingrid Divković uskoro u Šibeniku: Bit će to opuštena i ugodna večer

Šibenik News
Šibenik News

Na oduševljenje ženske populacije u Šibenik stiže Ingrid Divković, autorica 'Knjige za divlju ženu' koju žene 'gutaju'. Ingrid će na tvrđavi Barone održati promociju knjige u društvu još jednog omiljenog ženskog imena. Riječ je o Alis Marić, autorici popularnog regionalnog bloga posvećenog čitanju, odnosno knjigama, Čitaj knjige. 

 

- Da. stižemo u Šibenik 19. rujna. Događaj nam je organizirala mlada dama po imenu Romana Radojčić, koja radi kao Spa manager u D-Resort-u Šibenik. Ona je organizirala da dođemo u tvrđavu Barone koja se pokazala najljepšim mjestom za ovakvu vrstu događanja. I zaista smo jako sretne i ponosne. Šibenik nam je bio željena destinacija jer i Alis Marić i ja imamo puno čitatelja u Šibeniku - kazala nam je Ingrid koja će se u Šibeniku zadržati tek jedan dan, a upravo promocija 'Knjige za divlju ženu' u Krešimirovom gradu zadnja je prije ljetne pauze.

 

Bit će to, kaže nam Ingrid, opuštena i ugodna večer s mnogo pozitivne energije, misli i ljubavi u što ne sumnjaju oni koji prate obje autorice i gorljivo čitaju stihove s potpisom Ingrid Divković.

 

- Bit će puno emotivnog govora o ženama, divljoj snazi koja progovara iz knjige, o usponima i padovima, o svemu onome s čime se žene nose kroz svaki dan. Na promociji će se predstaviti i moji autorski proizvodi tj proizvodi za žene koji nose moje autorske citate, a koje žene jako vole - prenosi nam Ingrid dio programa za utorak, 19. srpnja, s početkom u 20 sati na tvrđavi Barone, da ponovimo još jednom.

 

Ingrid je već nakon prve knjige 'J..e li vas ego?' ponijela titulu bestseller autorice jer je ista knjiga u godini izdanja postala najčitanijim i najprodavanijim publicističkim naslovom u 2015. godini na području Hrvatske. Na tragu da ponovi uspjeh svakako je i 'Knjiga za divlju ženu' , zbirka kratkih poetsko proznih zapisa divlje snage koja progovara kroz jednu ženu. 'Knjiga za divlju ženu' je knjiga utjehe i knjiga ljubavi u kojoj se pronalaze brojne pripadnice nježnijeg spola. 

 

 

Piše: Snježana Klarić

 

 

 

Iz kategorije: Kultura