Utorak, 12 Travanj 2016 11:28

Koncert umjetnika i prijatelja: Šerbedžija i Tadić stižu u Šibenik

Napisao: 
Koncert umjetnika i prijatelja: Šerbedžija i Tadić stižu u Šibenik

Koncert umjetnika i prijatelja, Rade Šerbedžija i Miroslav Tadić nastupaju na tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku, 13. srpnja. Čarobna večer u Šibeniku, već sada prepoznata kao TOP koncert ovog ljeta!Dva vrhunska profesionalca koja je nepotrebno posebno predstavljati, još će jednom udružiti snage i šibenskoj publici priuštiti čaroliju zajedničkog nastupa.


Prijateljstvo i poslovna suradnja Rade Šerbedžije, jednog od naših najboljih glumaca, pjesnika i glazbenika, i velemajstora na gitari, Miroslava Tadića rezultirala je zapaženim koncertnim nastupima i dvama albumima: "Imam pjesmu za tebe" i "Ponekad dolazim, ponekad odlazim", a njihov nastup u KD Vatroslav Lisinski također je zabilježen na DVD-u.Svestrani umjetnik koji je svjetsku slavu stekao ulogama u brojnim holivudskim hit filmovima i gitaristički virtuoz već godinama njeguju svoju suradnju, upravo na svojim nastupima sa puno strasti prenose vlastitu interpretaciju i emocije i odvode publiku na neočekivano putovanje kroz zimzelene hitove.Tvrđava Sv. Mihovila, kulturno-povijesni spomenik i atrakcija, te vodeći koncertni prostor u Dalmaciji biti će idealna kulisa za čarobnu večer koju nam Rade Šerbedžija i Miroslav Tadić pripremaju za spomenuti 13. srpnja.


Ulaznice su u prodaji od DANAS - utorak, 12.4. u sustavu Eventima (www.eventim.hr) , te na tvrđavama Sv. Mihovila i Barone. 

Objavljeno u Kultura i zabava
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!