Datum objave: 07. Travanj 2016

EVS iskustvo iz prve ruke - predavanje u Nari na temu putovanja svijetom uz volontiranje

Šibenik News
Šibenik News

U prostorijama tzv. Nare, odnosno Narančaste zgrade kojom, između ostalog, raspolažu i članovi Šibenske udruge mladih, sprema se još jedno zanimljivo i prije svega korisno predavanje pod nazivom 'EVS iskustvo iz prve ruke'.

 

Predavanje je namijenjeno svima, a posebice mladima u dobi između 17 i 30 godina kojima Europska volonterska služba (EVS) pruža jedinstvenu priliku da iskuse život u nekoj drugoj državi i volontiraju, uče, putuju, upoznaju svijet…

 

- Iskustva onih koji su koristili ili još koriste prilike koje se nude mladima najbolji su način prenošenja informacija i iskustava - poručuju organizatori predavanja koje se održava ovog četvrtka, 7. travnja s početkom u 18 sati.

 

Predavači su: Jakov Zrnčević mladi Šibenčanin koji je preko EVS programa i udruge Argonauta s otoka Murtera bio u Turskoj, Malgorzata Serwatka (Poljska) i Sergio Campins (Španjolska) nedavno su započeli svoju EVS avanturu i trenutno borave na Murteru i volontiraju u udruzi Argonauta.

 

- Dođi i saznaj bitne informacije vezane uz EVS program - pozivaju iz Š.U.M.-a.

 

Događanje se realizira kroz suradnju ŠUM-a, udruge Argonauta i Info zone kroz program Regionalni informativni centar za mlade Info zona uz potporu Ministarstva socijalne politike i mladih

Iz kategorije: Kultura