Četvrtak, 07 Travanj 2016 08:19

Zaključene prijave: Na natječaj za Nagradu Dijana Klarić pristiglo 88 radova

Napisao: 
Zaključene prijave: Na natječaj za Nagradu Dijana Klarić pristiglo 88 radova

Prvog dana mjeseca travnja istekao je rok za prijavu za Nagradu Dijana Klarić koja se ove godine dodjeljuje po treći put u sklopu Festivala putnika u Šibeniku.


Prijave su pregledane i proslijeđene žiriju koji broji tri člana u svakoj kategoriji: putopis, fotografija, video, projekt i putnik godine. Organizatori su veoma zadovoljni brojem ovogodišnjih prijava.

 

Naime, na natječaj je pristiglo ukupno 88 prijava, raspoređenih u svih pet kategorija. Kao i obično, među njima je najviše kandidata za najbolju fotografiju i najbolji putopis. Čak 49 autora iz cijele Hrvatske natjecat će se za spiralu u kategoriji Najbolje fotografije, a njih 18 u kategoriji Najbolji putopis. Organizatori se zahvaljuju svima koji su se prijavili i koji na bilo koji način prate i podržavaju Nagradu i Festival putnika.


Finalisti u svakoj kategoriji bit će poznati do kraja mjeseca, a pobjednike će se proglasiti na svečanoj dodjeli Nagrade u Hrvatskom narodnom kazalištu u Šibeniku, drugog dana Festivala putnika, u subotu 14. svibnja,  u 17:30.


Sretno svim natjecateljima, poručuje tim koji stoji iza Nagrade.

 

 

Naslovna fotografija: Dijana Klarić, iz ciklusa fotografija 'Plan bijega: Australija'

 

Objavljeno u Kultura i zabava
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!