Datum objave: 27. Ožujak 2016

Još malo pa gotovo: Natječaj za Nagradu Dijana Klarić otvoren još četiri dana

Šibenik News
Šibenik News

Natječaj za Nagradu Dijana Klarić koja se dodjeljuje jednom godišnje u sklopu Festivala putnika u Šibeniku otvoren je još četiri dana. Stoga, dragi putnici i putnice, njihovi suputnici i oni koji ih s neizvjesnošću ispraćate na putovanja i s nestrpljenjem iščekujete njihov povratak – iskoristi priliku i prijavite svoje/njihove putopisne radova na neku od ukupno pet kategorija.

 

Putopis, fotografija, video, projekt i putnik godina kategorije su za koje se dodjeljuje Nagrada Dijana Klarić pokrenuta u čast (prerano preminule) Šibenčanke, svjetske putnice i fotografkinje, djevojke zaraznog osmijeha koja putuje nekim novim horizontima.


- Kao i dosadašnjih godina, na natječaj je pristiglo stotinjak prijava, čime su organizatori i više nego zadovoljni.. Toliki broj prijava, između ostalog svjedoči o velikom broju ljudi koji putuju i čiji broj iz godine u godinu raste.. Hrvatski putnici obilaze kako hrvatske ljepote tako i udaljene destinacije, ako je suditi po prijavama. Kao i obično, najveći broj prijava zaprimljen je u kategoriji Najbolja putopisna fotografija – kazala je Maja Klarić u ime organizatora, još jednom dodajući:


- Ne zaboravite, prijaviti možete ili sebe i svoj rad ili nekog drugog čija putovanja smatrate zanimljivim poduhvatima.


Sve vezano na Nagradu može se pratiti putem stranice na društvenoj mreži Facebook Nagrada Dijana Klarić i/ili putem internetske stranice Festivala putnika na kojem se može pratiti i sam festival.
 

Iz kategorije: Kultura