Datum objave: 29. Veljača 2016

Prijavite se za razmjenu mladih u Španjolsku, Italiju i Slovačku - svi troškovi su plaćeni

Šibenik News
Šibenik News

 

Udruga mladih „Mladi u EU“ otvorila je prijave za razmjenu mladih pod nazivom „Together we are stronger 2“ koja će se održati u Šibeniku, od 18. do 27. travnja.

 

U sklopu razmjene Udruga mladih „ Mladi u EU“ ugostit će 27 sudionika iz Hrvatske, Španjolske, Italije i Slovačke. Glavni ciljevi ovog projekta su upoznavanje s zelenim poduzetništvom, poboljšanje znanja engleskog jezika, podizanje svijesti o kulturnoj raznolikosti, toleranciji. 

 

Projekt uključuje brojne aktivnosti kao što su: edukacije, izleti i neformalne radionice koje im  pomažu unaprijediti osobni, društveni i profesionalni razvoj te pridonijeti stjecanju novih vještina i kompetencija.

 

Glavna zadaća svih sudionika je kreirati zajedničku poslovnu ideju u oblasti zelenog poduzetništva. Razmjena će kod sudionika poboljšati socijalne vještine kao što su interkulturne komunikacije, timski rad, samopoštovanje. 

 

Nositelj projekta je Udruga mladih „ Mladi u EU“ Udruga u suradnji sa udrugama Adefis Youth Internacional iz Španjolske, NeA iz Italije te A.D.E.L. iz Slovačke.  Projekt je financiran od strane Europske komisije kroz program Erasmus + zbog čega su sudionicima u potpunosti pokriveni troškovi puta, programa, smještaja i prehrane. 

 

Za sudjelovanje na projektu se mogu prijaviti svi zainteresirani mladi u dobi od 18 do 30 godina sa područja Šibensko-kninske županije. Prijaviti se možete putem prijavnog obrasca. Broj traženih sudionika je osam. Rok za prijavu je 15.ožujka 2016. godine.

Iz kategorije: Kultura