Datum objave: 05. Siječanj 2016

Još nekoliko dana traju prijave za sudjelovanje u radionicama Š.U.M.-a

Šibenik News
Šibenik News

Ostalo je još malo vremena za prijavu na radionice u organizaciji Šibenske udruge mladih Š.U.M. o kojima smo ranije pisali.

Riječ je o kreativnoj i novinarskoj radionici koje Š.U.M. provodi u sklopu projekta Klub mladih ENTER, a koje će se održavati na mjesečnoj bazi u prostorijama udruge smještenim, pak, u tzv. Narančastoj zgradi na mjestu bivšeg TEF-a u Crnici.

 

KAKO, KAD ....

 

Kreativna radionica uključuje savladavanje decoupage tehnike, decoupage i slikanje na tkanini, decoupage i slikanje na slikarskom platnu te izradu ukrasnih svijeća i dekoracija. Radionica počinje već ovog mjeseca i potrajat će do lipnja tekuće godine. 

Prijave traju do 10. siječnja, a vrše se putem E-maila - Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

S druge strane, prijave za sudjelovanje u novinarskoj radionici traju do 15. siječnja, a prijave se, također, zaprimaju putem navedene E-mail adrese - Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Novinarska radionica održavat će se dva puta mjesečno (u dogovoru sa sudionicima), a trajat će do listopada. Tekstovi autora nastali za vrijeme trajanja radionice bit će objavljeni. 

 

Iz kategorije: Kultura