Datum objave: 25. Studeni 2015

Virkovo priznanje svojoj vjernoj djeci: My gene predstava za dvanaestogodišnju vjernost

Šibenik News
Šibenik News

 

Dramski ansambl Virko koji godinama okuplja djecu željnu i voljnu za nastup na kazališnim daskama odlučio je na lijep način zahvaliti mladima koji su u ansamblu i njegovom radu sudjelovali punih dvanest godina. Od prvog školskog zvona u 1. razredu osnovne škole, pa do zadnjeg zvona u srednjoj školi. Još jednom, punih dvanest godina.

" To su mladi ljudi koji će svoj rad u Virku zaključiti predstavom My gene ili Moja generacija. U predstavi govorimo o problemima mladih, o sprječavanju diskriminacije, o važnosti odgoja i obrazovanja", rekao nam je dramski pisac i pedagog Sergej Mioč.

Premijera "Moje generacije" u HNK Šibeniku odigrat će se 20. prosinca, a do tad će marljivi članovi Virka, ne sumnjamo do savršenstva uvježbati svoje uloge.

"Pozivamo i djecu i mlade i njihove roditelje i sve ostale da se odazovu ovoj praizvedbi. Svi iz toga mogu nešto naučiti", rekao je Sergej Mioč.

Virko i nakon generacije na odlasku krupnim moracima nastavlja dalje. U tijeku je već radionica za polaznike najmlađe dobi koji žele osjetiti čari kazališta, glume i scene.
 

Iz kategorije: Kultura
Označeno u: