Ponedjeljak, 14 Rujan 2015 13:04

Od sutra pogledajte izložbu Šibenik u kadru šibenskog Fotokluba

Napisao: 
Od sutra pogledajte izložbu Šibenik u kadru šibenskog Fotokluba

 

Dio fotografija koji je snimljen u sklopu projekta „Šibenik u kadru“ Fotokluba Šibenik u proljeće ove godine bit će izložen od sutra u Gradskoj knjižnici u Šibeniku, u povodu proslave Dana Šibenika. Šibenski fotoklub je taj projekt organizirao treću godinu zaredom. Okupilo se četrdesetak foto amatera iz Splita, Zagreba, Imotskoga, Zadra i Šibenika. Šibenska narodna glazba je bila "meta" fotoobjektiva u šibenskoj povijesnoj jezgri i na tvrđavi sv. Mihovila.

Svaki je sudionik poslao po četiri po svom mišljenju najbolje fotografije, a peteročlani žiri u kojem su bili: Zdenko Zjačić, Šime Strikoman, Darko Gulin, Siniša Štrkalj i Željko Krnčević je od svakog autora izabrao po jednu fotografiju.
Izložba će biti otvorena u utorak, 15. rujna u sklopu proslave Dana Grada Šibenika u Gradskoj knjižnici Juraj Šižgorić u 19 sati.

Pokrovitelji manifestacije i izložbe Šibenik u kadru su Grad Šibenik, Gradski parking i Turistička zajednica Grada Šibenika.

Objavljeno u Kultura i zabava
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!