Datum objave: 21. Srpanj 2015

Terraneo summer break u petak i subotu na tvrđavi svetog Mihovila - dijelimo ulaznice!

Diana Ferić
Diana Ferić

Terraneo se i ove godine vraća u svoju "kolijevku", u Šibenik. Nakon prvog ciklusa koncerata u Zadru u petak i subotu, 24. i 25. srpnja, bit će održani koncerti na tvrđavi svetog Mihovila.

 

Na Tvrđavi sv. Mihovila u petak će svirati njujorški afrobeat sastav Kokolo Afrobeat Orchestra čija se glazba razvila pod utjecajem punk, rock i reggae glazbe, a uživo stvaraju odličnu žestoku atmosferu. U istoj večeri svirati će i The Boogaloo Destroyers, bend koji spaja blues i soul sa plesnom latinoameričkom glazbom, a ispod tribina Tvrđave za zagrijavanje za koncert biti će zaduženi Terraneo DJ Crew – unclefunk i Borovich.
 

U subotu, 25. srpnja na pozornici Tvrđave sv. Mihovila nastupat će jedan od najiščekivanijih koncerata ovogodišnjeg Terraneo Summer Breaka – američki alt-country bend Lambchop.
 

Koncert koji će se održati 24. srpnja, Kokolo Afrobeat Orchestra/Boogaloo Destroyers, u pretprodaji je 80, a na dan koncerta 100 kuna. Lambchop, 25. srpnja, u pretprodaji je 100 kuna, a na dan koncerta 120. Ulaznice za koncerte se prodaju u klubu Azimut i na Tvrđavi sv. Mihovila, a moguće ih je kupiti i online putem www.croatia-tickets.com ili preko Entrio.hr, Eventim.hr ili Adriaticket.com

 

Ove će godine tako biti održano šest koncerata u dva grada i na tri lokacije.

 

Iz kategorije: Kultura