Četvrtak, 19 Ožujak 2015 10:34

VIDEO Novi glumac u HNK Šibenik Šime Bubica i Arsen Dedić snimili spot

Napisao: 
VIDEO Novi glumac u HNK Šibenik Šime Bubica i Arsen Dedić snimili spot

 

Pjesmu 'Tko si' napisao je Arsen Dedić za mladića koji ga je od djetinjstva smatrao uzorom, koji je odrastao uz njegovu poeziju i šansone.

Šime Bubica danas je akademski glumac, stalno angažiran u HNK-u Šibenik, no glazbu nikad nije prestao voljeti. Nastupao je na festivalima, s prijateljima osnovao najmlađu i nagrađivanu klapu Teuta, a upravo je u tisku njegov prvi samostalni album, koji će za nekoliko tjedana ugledati svijetlo dana.


Pjesmu 'Tko si' predstavio je na Međunarodnom festivalu šansone u Zagrebu, no na albumu ju je poželio podijeliti sa Arsenom. - Odmah je pristao. Sjećam se da je taj dan u Zagrebu padala ogromna kiša, bio je prolom oblaka, ali to Arsena nije spriječilo da dođe u studio glazbenog producenta Tonija Eterovića i snimi svoj dio na pjesmi, na čemu sam mu jako zahvalan, kaže Šime, sin Branka Bubice,legende klapske pjesme ,tenora klape Maslina.

Njegovo zadovoljstvo suradnjom dijeli i naš najpoznatiji šansonijer. - Bilo mi je milo surađivati sa Šimom, jako je drag i darovit mladić, raduje me što smo imali priliku zajedno zapjevati, kazao je Dedić.

Pjesma 'Tko si' govori o odnosu muškarca i žene koji je u prvi mah površan, prolazan, ali u istom trenutku vrlo emotivan i strastven. - Pjesma je prava šansona, u Arsenovom stilu, koju je Eterović napravio u modernijem aranžmanu, za koji ga je Arsen posebno pohvalio, kazao je Šime i dodao da ga suradnja s Arsenom uvijek nadahne za naredne projekte.
 

Objavljeno u Kultura i zabava

Video sadržaj

Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!