Datum objave: 07. Travanj 2024

Šibenska policija uhitila i pritvoreni 18-godišnjak i četvorica maloljetnika osumnjičenih za nanošenje teških tjelesnih ozljeda 23-godišnjaku u Splitu

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Šibenska policija uhitila je i pritvorila 18-godišnjaka i četvoricu maloljetnika osumnjičenih za nanošenje teških tjelesnih ozljeda 22- godišnjaku u Splitu 6. travnja ove godine. Policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave šibensko-kninske su proveli kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom i četvoricom maloljetnika osumnjičenih za počinjenje kaznenog djela nanošenja osobito teških tjelesnih ozljeda. Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su osumnjičenici u subotu, 6. travnja oko 3,30 sati ispred kluba u ulici Supavla u Splitu, nakon kraćeg verbalnog sukoba, tjelesno napali 23-godišnjaka na način da su mu zadali više udaraca nogama i rukama u predjelu tijela i glave. Oštećenom 23-godišnjaku su u KBC Split konstatirane teške tjelesne ozljede opasne po život. Osumnjičenici su tijekom večeri predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave splitsko-dalmatinske, uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

Šibenska policija preuzela je taj slučaj u Splitu jer je jedna od mladih nasilnika sin načelnika PU splitsko dalmatinske koji je podnio ostavku.

Iz kategorije: Crna kronika