Datum objave: 11. Ožujak 2024

Kninjanin prodao stan pa se predomislio za cijenu te obračunao s kupcima

Diana Ferić
Diana Ferić

U Policijskoj postaji Knin je provedeno kriminalističko istraživanje nad 44- godišnjakom osumnjičenim za počinjene kaznenih djela teška tjelesna ozljeda u pokušaju i nepovredivost doma i poslovnog prostora. Prodao je stan, uzeo dio novca, a onda se predomislio i tražio višu cijenu od dogovorene.


Dovršenim kriminalističkim istraživanje utvrđeno je da je osumnjičeni dana 8. ožujka u Kninu u svojstvu vlasnika stana, nasilno u njega ušao i izbacio osobne stvari 25- godišnjaka s kojim je u mjesecu kolovozu potpisao predugovor o prodaji stana. Taj je predugovor htio raskinuti poradi rasta cijene nekretnina, unatoč već primljenom djelu novčanog iznosa po potpisanom predugovoru.
Daljnjim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni u kolovozu prošle godine, poradi nesuglasica oko prodaje stana pokušao teško tjelesno ozlijediti 53- godišnjaka. Neslužbeno, riječ je o ocu 25 – godišnjaka.
 Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

Iz kategorije: Crna kronika