Datum objave: 29. Lipanj 2023

TEŠKA PROMETNA NESREĆA: Zbog nedržanja potrebnog razmaka 29 - godišnjak kod Vodica izazvao prometnu nesreću, jedna osoba teško ozlijeđena

Diana Ferić
Diana Ferić

U prometnoj nesreći koja se sinoć oko 22,30 sati dogodila na županijskoj cesti ŽC-6086, nedaleko od Vodica sudjelovala su tri automobila, a teške ozljede, opasne po život zadobila je jedna osoba.

Do prometne nesreće je došlo jer 29-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom šibenskih registarskih oznaka, nije držao potreban razmak od vozila ispred sebe pa je udario u njega. To je vozilo od udara prešlo u traku za promet vozila iz drugog smjera i sudarilo se s osobnim vozilom njemačkih registarskih oznaka kojim je upravljala 34-godišnja njemačka državljanka. U tom je vozili lakše ozlijeđena 65-godišnjakinja, teške tjelesne ozljede opasne po život je zadobila 43-godišnjakinja putnica koja je iz Opće bolnice u Šibeniku prebačena na liječenje u KBC Firule u Splitu.

Protiv 29-godišnjaka koji je izazvao prometnu nesreću će biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Iz kategorije: Crna kronika