Datum objave: 26. Rujan 2019

Petrina nije uvijek protiv policije:Danas je dobio zahvalnicu jer je Općina Primošten donirala novac

Diana Ferić
Diana Ferić

Stipe Petrina, načelnik Općine Primošten koji je poznat po tomu da je često znao prozivati policiju i načelnika PU šibensko - kninske Ivicu Kostanića da štiti neke kriminalne radnje danas se na službenoj Facebook stranici Općine Primošten pohvalio da je, u povodu Dana policije, dobio zahvalnicu PU šibensko - kninske.

"Danas, uoči blagdana sv.Mihovila nebeskog zaštitnika policije, u službenim prostorijama PU, načelnik Ivica Kostanić, načelniku Petrini dodijelio je zahvalnicu zbog ostvarene uspješnije suradnje u 2019.godini. Općina Primošten ranije je s cca 170.000,00 kuna donirala MUP u svrhu uređenja zgrade policijske ispostave u Primoštenu. Našim redarstvenicima čestitamo njihov dan, želimo puno uspjeha u radu te im priželjkujemo bolji materijalni standard!", stoji na toj stranici.

 

Naime, na zamolbu načelnika Policijske uprave Šibensko-kninske Ivice Kostanića primoštensko Općinsko vijeće je hrvatskoj policiji doniralo 168 tisuća kuna.

Novac je namijenjen za preuređenje zgrade policijske postaje u centru Primoštena. Općina snosi trošak uređnja prostora, a Ministarstvo unutarnjih poslova prostor oprema novim namještajem.
U PU šibensko - kninskoj kažu da je preuređenje njihovog prostora u obostranom interesu jer će renovirani i funkcionalniji prostor omogućit lakši rad policijskim službenicima, a poboljšani uvjeti pozitivnije će djelovati na stranke, posebice u turističkoj sezoni.

 

Načelniku Stipi Petrina zahvalnica Policijske uprave Šibensko-kninske županije za suradnju.

Danas, uoči blagdana sv.Mihovila nebeskog zaštitnika policije, u službenim prostorijama PU, načelnik Ivica Kostanić, načelniku Petrini dodijelio je zahvalnicu zbog ostvarene uspješnje suradnje u 2019.godini.
Općina Primošten ranije je s cca 170.000,00 kuna donirala MUP u svrhu uređenja zgrade policijske ispostave u Primoštenu.
Našim redarstvenicima čestitamo njihov dan, želimo puno uspjeha u radu te im priželjkujemo bolji materijalni standard!

 

Iz kategorije: Županija info