Datum objave: 24. Rujan 2018

Prijavite se na Krka Trophy, zabavno bicikliranje po mističnoj Promini

Diana Ferić
Diana Ferić

Krka Trophy, zabavni biciklistički maraton zabavan održat će se u nedjelju, 30. rujna na mističnoj planini Promina na četirima rutama, različitih dužina, prilagođenih i rekreativcima i profesionalnim biciklistima.

 

„Bicikliranje nije samo ekološki prihvatljiva metoda prijevoza, nego i zdrava i zabavna sportska aktivnost, pa je kao takvu promovira i Krka Trophy. Utrku organizira isti tim koji je zadužen i za Mitas 4 Islands – etapnu brdsko-biciklističku utrku na našim četirima kvarnerskim otocima. Start i cilj svih četiriju utrka – Juriš na Drniš, Prominska patrola, Harambašin bijeg i Promina AM (all mountain) – jest u Drnišu“, kažu organizatori.

 

To događanje počinje u subotu, 29. rujna na glavnom drniškom trgu, Poljani. Organizatori su pripremili bogati program prije utrke, koji uključuje i Trail ride, vođenu biciklističku turu po drniškoj okolici. Vožnju će voditi iskusan biciklist a bit će prilagođena i najsporijem vozaču. Vožnja će trajati do tri sata i besplatna je za sve sudionike. U dogovoru s partnerima, omogućena je i testna vožnja određenih modela bicikala. Istog dana održat će se i MAD race, utrka zabavnog karaktera.
Maraton Krka Trophy prati i Bike Expo na prostoru na Poljani, na kojem će partneri utrke moći predstaviti svoje proizvode i usluge. U sklopu Bike Expo Javna ustanova

 

„Nacionalni park Krka“ prezentirat će novih 470 kilometara biciklističkih ruta kroz Park. Svi sudionici dobit će i jednokratan vaučer za posjet Nacionalnom parku „Krka“, koji mogu iskoristiti od petka, 28. rujna do utorka, 2. listopada. Bit će to prilika da razgledaju prekrasnu prirodnu i kulturnopovijesnu baštinu Nacionalnog parka, ali i da se okušaju na MTB, road ili trail rutama kroz Park ili pak prošetaju brojnim poučno-pješačkim stazama.
Prijaviti se možete na sljedećoj poveznici:https://krka-trophy.hr/pocetna/registracija/.
 

Iz kategorije: Županija info