Datum objave: 28. Travanj 2017

Info radionica o dodjeli bespovratnih sredstava za nova zapošljavanja

Diana Ferić
Diana Ferić

Nove mjere koje će poduzetnicima financijski olakšati teret zapošljavanja novih radnika predviđa projekt “LOKALNE INICIJATIVE ZA POTICANJE ZAPOŠLJAVANJA - FAZA III“ u okviru Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“.

On će biti predstavljen u Razvojnoj agenciju Šibensko – kninske županije 3. svibnja od 13 do 15 sati. Na toj info radionici bit će prezentirane mogućnosti dodjele bespovratnih sredstava u okviru navedenog poziva, s naglaskom na aktivnosti predviđene za dionike lokalnih partnerstava za zapošljavanje kao potencijalne korisnike sredstava.

Cilj je sve one koji mogu sudjelovati u tom projektu i biti njegovi dionici upoznati s mogućnostima financiranja provedbe lokalnih strategija u području zapošljavanja, usmjerenih na razvoj lokalnih partnerstava za zapošljavanje te poticanje partnerskog pristupa u pripremi i donošenju politika vezanih uz stvaranje i jačanje ljudskih potencijala u skladu s lokalnim potrebama na tržištu rad, priopćili su iz Razvojne agencije Šibensko – kninske županije..

Dolazak na radionicu možete potvrditi putem prijavnog obrasca klikom na poveznicu: https://goo.gl/forms/wBaxEqSSPgYKiLsj2
 

Iz kategorije: Županija info