Datum objave: 13. Travanj 2017

Stipe Petrina, Šibenski građanski forum, Danijel Lasan Zorobabel i mladi iz Šibenika zajedno na izborima

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenski građanski forum koji je prije osam godina bio jaka politička snaga u Šibeniku vraća se na političku scenu uglavnom s istim ljudima, ali ovog puta u koaliciji s Nezavisnom listom Stipe Petrine. Zajedno izlaze i na izbore u Županiji i u Gradu Šibeniku, kako su najavili na današnjoj konferenciji za novinare. Koalicijski partneri Stipe Petrine na predstojećim lokalnim izborima bit će i Nezavisna lista Vodice predvođena Danijelom Lasanom Zorobabelom koji je nedavno izašao iz HDZ –a te Glazbena udruga mladih 'Nula Pozitivna' i Udruga mladih za Šibenik.

Stipe Petrina je istaknuo kako je grad Šibenik u bankrotu i kako to skrivaju beskrupuloznim PR –om te je kazao kako su građanima, ako misle na vlastitu dobrobit i dobrobit svojih gradova i Županije, on i njegovi koalicijski partneri jedina opcija.


„ Pozivam i sve druge opcije kojima je dobrobit grada i županije na prvom mjestu, koji ne žele da nas stranački jaslari vode, da nam se pridruže. Šibenik je u dugu i pred bankrotom, a vještim i beskrupuloznim PR-om se pokušava zamagliti stvarno stanje. Još je gora situacija u županiji i vrijeme je da se nove snage uhvate kormila i dovedu grad i županiju u red“, naglasio je Stipe Petrina.
Danijel Lasan Zorobabel koji u Vodicama izlazi s nezavisnom listom grupom građana- Lista našeg mista kazao je kako ga je s Petrinom povezalo to što imaju iste ciljeve i da je on častan i moralan čovjek.
V

lado Kužina je u ime ŠGF –a istaknuo kako njihov program ostaje isti kao i prije osam godina te da su uspostavili suradnju s listom Stipe Petrine kao jedinom realnom opcijom koja će se beskompromisno boriti za prava i jednakost svih građana
 

Iz kategorije: Županija info