Datum objave: 16. Veljača 2017

Kninski Škafić pokrenuo humanitarnu akciju za pomoć dječaku Luki Milaku

Šibenik News
Šibenik News

Ugostiteljski objekt Škaf iz Knina uključio se u prikupljanje pomoći za dječaka Luku Milaka i njegovoj obitelji. Tim povodom organiziraju humanitarni party koji će se održati u petak, 17. veljače. Do ideje su došli u suradnji sa svojim redovitim gostima.

 

- Kada je ravnatelj OŠ Domovinske zahvalnosti, Ivan Uzun, poslao apel za pomoć teško stradalom dječaku Luki Milaku i njegovoj obitelji, svi su htjeli nekako pomoć pa tako i Škaf. U razgovoru s našim stalnim gostima došli smo na ideju kako da pomognemo mi kao kafić, ali i vi kao gosti i da se svi osjećamo dobro jer smo pomogli nekome kome materijalna pomoć zaista treba - pojasnili su kninski ugostitelji, dodajući da će se narednog vikenda po prvi put naplaćivati ulaz u popularno kninsko okupljalište te poručuju Kninjanima i gostima da ne žicaju besplatan ulaz.

 

- Tiskali smo narukvice na kojima piše "Škaf za Luku", a koje će se prodavati po cijeni od 10.00 kn i u petak i u subotu od 20:00h kao ulaznice za naš "Špetak u Škafu" i "Akustičnu subotu", ovaj put s Danijelom Jurkovićem. Ukoliko neko od gostiju koji ne izlaze uvečer vani bude imao želju da donira 10 kuna, moći će istu kupiti kod konobara tijekom cijelog dana Narukvice smo tiskali kako bi obilježili jednu lijepu akciju, a i kako bi oni koji ovise o roditeljskim donacijama opravdali 10 dodatnih kuna za izlazak - kažu.

 

Spomenute narukvice će numerirati kako bi se na kraju akcije točno znao donirani iznos gostiju te da svaka kuna koju su ljudi dobre volje odvojili doista ode u ruke Lukine obitelji. Prikupljeni iznos obznanit će na Facebook stranici Škafića nakon što novac uplate na račun obitelji Milak.

 

Humanitarna akcija može se pratiti putem društvene mreže Facebook klikom na - Kninjani u akciji.

 

Iz kategorije: Županija info