Datum objave: 16. Veljača 2017

Veselje u Zvonimirovom gradu: Maškare preuzele vlast u Kninu

Veselje u Zvonimirovom gradu: Maškare preuzele vlast u Kninu
Šibenik News
Šibenik News

Uz prigodni program djece iz Dječjeg vrtića „Cvrčak“, maškare su i ove godine službeno preuzele upravljanje gradom Kninom. Preuzevši ključeve grada i označivši time početak svoje vladavine.

 

Primopredaja je organizirana ispred zgrade gradske uprave, u suradnji Grada Knina, Turističke zajednice Grada Knina i Karnevalske udruge „Maskenbal“ iz Knina. Gradonačelnik Nikola Blažević istaknuo je da predaje ključeve grada najboljoj mogućoj vlasti, odnosno maškarama, te im je zaželio da vode ovaj grad s ljubavlju, zabavom i veseljem, darovavši pritom maskiranoj povorci slatkiše.

 

Prema karnevalskom planu i programu, za dan 24. veljače planiran je maskenbal s početkom u 20:00 sati u restoranu „Kralj Zvonimir“ u Domu HV-a, dok je karnevalska povorka predviđena za dan 28. veljače s početkom u 12:00 sati.

 

Primopredaji gradske vlasti maškarama prisustvovali su gradonačelnik Blažević, zamjenik gradonačelnika Slaven Ivić, te pročelnici gradskih upravnih odjela Danijela Ognjenović Lošić i Danijela Merša, kao i brojni drugi djelatnici gradske uprave.

Iz kategorije: Županija info