Datum objave: 26. Siječanj 2017

Uhvaćeni muškarci koji su kaznenim djelima počinili preko 17 tisuća kuna štete

Uhvaćeni muškarci koji su kaznenim djelima počinili preko 17 tisuća kuna štete
Šibenik News
Šibenik News

Uhvaćen je 29-godišnji muškarac koji je počinjenim kaznenim djelima teških krađa i krađa napravio preko 17 tisuća kuna štete te 34-godišnjak koji je sudjelovao u jednoj od spomenutih teških krađa.

 

Vodički policajci priveli su osumnjičenike za kaznena djela na štetu tvrtke iz Dugopolja, 41-godišnjaka, 39-godišnjaka i 61-godišnjaka.


- Osumnjičeni 29-godišnjaka je u noći 1./2. siječnja u Tisnom, u ugostiteljskom objektu, provalio u aparat za igre na sreću i otuđio novac, a 22. prosinca prošle godine u Betini, osumnjičeni 29-godišnjak i 34-godišnja provalili su u kuću 41-godišnjaka i otuđili novac – izvještava Policijska uprava šibensko – kninska.

 

Osim toga, mlađi osumnjičenik je provalio u kuću 39-godišnjaka u Murteru odakle je u noći s 3./4 siječnja ukrao zlatni nakit koji je potom prodao u trgovini za otkup zlata. Četiri štapa za ribolov s pripadajućim rolama ukrao je 61-godišnjaku u Vodicama negdje između 8. i 15. siječnja, a ukradene stvari policija je pronašla prilikom istrage.

 

- Protiv osumnjičenih će Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku biti podnijeta kaznena prijava – stoji u policijskom priopćenju.
 

Iz kategorije: Županija info